Altres articles al Bloc d'Explorem en:

COS

MENT

ESPERIT

ENTORN

RELACIONS

PRÀCTICA

INTEGRAL

(placeholder)

Subscriu-te al bloc

Superar obstacles

20/10/2015

Fa poc publicàvem “Definir propòsits” i us donàvem uns consells per la definició que us ajudessin a encarar-los satisfactòriament, i així, començar amb bon peu el nou any. Ara, estrenem una sèrie on comentarem i us donarem humils consells per com encarar els obstacles que se us van presentant per aconseguir els vostres propòsits.


Cada cop que ens encallem amb un nou propòsit o objectiu és molt fàcil no reconèixer el què està passant, o inclús pitjor, no ser completament honestos amb nosaltres mateixos. Per tant el primer pas és intentar mantenir una certa atenció en l’observació de què passa i ser completament sincers en les pròpies reflexions. En mode Explorem iniciem aquesta aventura!


Per exemple, què ens diem quan veiem que ens desviem de l’objectiu?

Sovint diem que ja no estem més motivats per continuar perseguint l’objectiu, però en canvi el què passa és que en realitat hem deixat de creure que el puguem aconseguir. És diferent oi? Si el vas definir bé vol dir que era possible, pregunta’t doncs: objectivament, ha canviat res?


Motivació estancada

En una vida atrafegada és fàcil oblidar el motiu pel qual vas decidir en primera instància perseguir aquest nou objectiu o propòsit. Connecta amb la necessitat que t’impulsava i et motivava cap a l’objectiu i aleshores pregunta’t i respon amb honestedat si estaràs satisfet no aconseguint aquest objectiu?