Altres articles al Bloc d'Explorem en:

COS

MENT

ESPERIT

ENTORN

RELACIONS

PRÀCTICA

INTEGRAL

(placeholder)

Subscriu-te al bloc

Hamburguesa de Quinoa

30/03/2015

L'altre dia vaig provar i adaptar (sempre s'hi ha de posar una mica de collita pròpia…) una recepta trobada a la web (www.ohsheglows.com) -fantàstica i recomanada totalment.

Es tracta d'una hamburguesa de Quinoa senzillament deliciosa. He provat diferents opcions d'hamburguesa vegana -i aquí en aquest espai en compartiré d'altres- però aquesta em va resultar a part de senzilla, molt gustosa.


Ingredients

1 porció i mitja de Quinoa cuinada

2 Cullerades de lli molt + 6 cullerades d'aigua

1 porció d'espinacs tallats a trossets petitets

Mitja porció de flocs de civada, molts en farina

Mitja porció de moniato tallat a trossets petitets

Un quart de porció de llavors de pipes

Un quart de porció d'alfàbrega fresca tallada a trossets

2 cullerades de ceba ben fineta

1 dau d'all

1 cullerada de pasta de tahin

1 cullerada i mitja d'orenga

1 cullerada i mitja de vinagre de poma

mitja cullerada de salt

3 Cullerades de farina d'ametlles

Una pinça de pebre vermell


Elaboració:

La recepta no té cap secret. Es tracta de barrejar tots els ingredients en una pasta i posar-les al forn (uns 180º) uns 15 minuts.

Evidentment primer hem de coure la Quinoa. Posar en un vol la porció de quinoa i el doble d'aigua, quan bulli afluixar el foc i deixar coure fins que s'ha begut tota l'aigua.

També cal barrejar prèviament el lli amb l'aigua i remenar-ho bé. Deixar reposar 5 minuts.

Aleshores sí que ho barregem tot fent una pasta de la qual en farem les hamburgueses que posarem al forn.


Que vagi de gust!