Altres articles al Bloc d'Explorem en:

COS

MENT

ESPERIT

ENTORN

RELACIONS

PRÀCTICA

INTEGRAL

(placeholder)

Subscriu-te al bloc

Cites per reflexionar

01/08/2016

NEWSLETTER D’AGOST: 

CITES PER REFELXIONAR


Aquest mes d'agost per la Newsletter d'Explorem canviem el xip. Us proposo diferents cites d'autors preferits, mestres i exemples que espero que us agradin, si més no per una reflexió interessant en aquests dies d'estiu i de vacances. Són reflexions que tenen a veure amb el treball que faig, mestres dels quals he après i procuro aplicar les seves ensenyances en la meva pràctica. Espero que us engresquin a llegir més d'ells o consultar-me en com les podeu aplicar en el vostre dia a dia.


Us desitjo un molt bon estiu i fantàstiques vacances, ens veiem amb més força al setembre!
Coaching emocional & Coaching per a la salut


”Un dels motius pels quals les persones tenen sobrepès és perquè mengen massa dels tipus de greix no saludables. Perquè les persones "desitgen" menjars alts en greix? El greix ajuda a adormir els receptors en el cervell que regulen les respostes emocionals; això vol dir, menjar aliments alts en greix ajudarà a disminuir sentiments no desitjats, almenys a curt termini. La millor manera per eliminar els "desitjos" de greix, és eliminar la causa de la tristesa, i això és més fàcil quan s'aconsegueix el benestar físic i mental".

Brendan Brazier. Thrive. The Vegan Nutrition Guide to Optimal Performance in Sports and Life."Els pensaments tenen energia, les emocions tenen energia. Et fan fer i dir coses, a comportar-te de determinades maneres. Et fan saltar o estirar-te panxa terra al llit. Determinen el que menges i a qui estimes. L'energia darrera de què penses no desapareix si l'amaguem o la retenim. Quan no pots, o no saps, expressar el què passa en un nivell emocional o psicològic, aquesta sensació esdevé adquirida (la portes a un nivell teu més profund) fins que es manifesta a través del cos físic".

Deb Saphiro. Your Body Speaks Your Mind. Understanding how your emotions and thoughts affect you physically.Coaching a l’empresa i cultura de desenvolupament a l’entorn professional:


"En qualsevol organització normal, la majoria de persones estan fent un segon treball pel qual ningú els paga. En negocis grans o petits, en agències governamentals, escoles, hospitals, per profit o per sense profit, en qualsevol país del món, la major part de la gent estan gastant temps i energia cobrint les seves debilitats, gestionant les impressions que tenen els altres d'ells, mostrar-se sempre en el seu millor benefici, jugant jocs polítics, amagant les seves incerteses i les seves limitacions. Amagant-se.

Robert Kegan and Lisa Laskow Lahey. An Everyone Culture. Becoming a deliberately Developmental Organization.Resulta que, al llarg de la història, els tipus d'organitzacions que hem inventat estaven lligades al mode existent de consciència i manera de mirar-se el món. Cada cop que nosaltres, com a espècie, hem canviat la manera de pensar sobre el món, hem així mateix creat tipus d'organitzacions més potents".

Frederic Laloux. Reinventing Organizaitons. A Guide to Creating Organizations Inspired by the Next Stage of Human Consciousness.Coaching Personal i facilitació de grups


"L'autèntic propòsit organitzador de la vida és el viure i expressar il·limitadament la teva Excel·lència. L'excel·lència és la manifestació dels teus talents i regals únics a través de la teva major alliberació. La teva major alliberació, és alliberar-te de les distraccions dels costums de les formes convencionals de viure. L'alliberació es descobreix en deixar anar el condicionament que obstaculitza l'articulació completa dels teus talents i regals".

Rob McNamara. Strength to Awaken. Make Strength Training Your Spiritual Practice and Find New Power adn Purpose in Your Life.


"Quan tenim un conflicte amb aquells del nostre voltant, se'ns dóna l'oportunitat de practicar en transformar aquest conflicte en paciència, comprensió mútua i creativitat. Quan utilitzem l'oportunitat, contribuïm a la tasca comuna d'aprendre com viure pacíficament entre nosaltres. Aquest és un dels majors reptes de la comunitat global, i cada un dels nostres esforços individuals fa una diferència en la nostra evolució col·lectiva".

Diane Musho Hamilton. Everything is workable. A Zen Approach to Conflict Resolution.