(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

RELACIONS

Explorem Una nova manera de viure, neix amb la inquietud i la passió per ajudar-vos en experimentar i conèixer noves maneres de viure. A la recerca d'una salut integral, d'una vida alegre i joiosa amb nosaltres mateixos així com amb el nostre entorn.

Creiem en uns pilars que volem que siguin la nostra guia i ens agradaria compartir-los amb tu:

- El camí cap a una vida/salut plena i una completa experiència de benestar demana practicar i posar atenció en les múltiples dimensions del nostre ser.

- Aquest camí és personal i individualitzat. D'aquí que et convidem a experimentar, a prendre el timó i a decidir de quina manera vols viure i quins hàbits, relacions i estats mentals ho fan possible per a tu.

Per bé que no som excloents i que creiem que cada ciència, disciplina, tradició, pensament, costum, hàbit i practica  té el seu lloc i els seu moment, en aquesta web promourem exclusivament un conjunt de perspectives que creiem que són molt vàlides i que tenen poca presència/influència en el conjunt  de la nostra societat.

- Això no vol dir que no creguem com a vàlides moltes d'altres possibilitats i alternatives. Tu tries, però ens agrada donar-te a conèixer opcions. Opcions amb les quals creiem i les quals practiquem.

- És més, algunes d'aquestes opcions cal que siguin consultades primer amb el teu metge. Tots som diferents i a part de celebrar i honrar aquesta diversitat cal respectar-la. Aprofundir la  relació amb el teu metge de capçalera o especialista no pot ser perjudicial de cap manera. És més per bé que el sistema no ens hi ajuda ho hauríem d'intentar.

- Veiem la salut i abracem la vida des de moltes perspectives (física, mental, emocional, espiritual, cultural, social, ..)

- La Salut i el benestar són dinàmics, no uns estats als quals s'arriba i es mantenen per sempre. També ho és per tant el teu nivell d'implicació així com l'actualització de què, el com i el quan en els diferents moments de la vida. Som agents conscient d'aquest canvi.

- En el nostre camí de vida cap a salut i al benestar ens cal una actitud compassiva (amb nosaltres mateixos, els altres i el propi entorn que l'efecta), però també una actitud oberta a aprendre i experimentar, així com a acceptar els reptes que es presenten.

- Abracem el repte de fer créixer la nostra atenció i la consciència respecte nosaltres mateixos i l'impacte de les nostres accions a múltiples nivells (personal, cultural, ambiental).

- Participar activament de l'estat de la teva salut no estàrenyit amb viure fàcil. Molt probablement  tot el contrari. Tampoc amb viure alegre i passar bons moments.

- Et convidem a explorar i esperem ser-te d'ajuda en aquest procés.

Isaac Carreras Olivé

Propòsit i Principis d'Explorem.cat

Col·laboradors d'Explorem

Experts en exercici i salut.

La Cuina d'Explorem!

Experts en dietètica i nutrició per l'esport i la salut.