MINDFULNESS A EXPLOREM

INICIACIÓ, APRENENTATGE I A LA FEINA

En aquest taller explorem la pràctica de Mindfulness d'una forma introductòria en el vessant teòric així com en la part més pràctica fonamentalment a través del cos i de la ment.


Resoldrem què vol dir Mindfulness, quins són els seus beneficis, com es pràctica i la seva relació amb el benestar.


Ideal per un primer contacte i obtenir les primeres nocions per poder-te iniciar a la pràctica de Mindfulness.

INTRODUCCIÓ A LA PRÀCTICA DE MINDFULNESS

Explorem la pràctica de Mindfulness en profunditat, per poder-la adquirir com un hàbit en el nostre dia a dia, a través del cos, la ment i les relacions - amb els altres i l'entorn.


És un curs essencialment pràctic on t'oferirem múltiples formes de practicar Mindfulness que explorarem en profunditat. Així mateix et guiarem per tal que puguis adaptar-les a les teves circumstàncies i necessitats personals. Per tant, podràs adaptar el contingut del curs a les teves àrees d'interès i on puguis tenir un desig de millora -tant personals com professionals.


Ideal per aquells que tenen ganes d'introduir-se i aprofundir en la capacitat d'atendre el moment present amb plenitud, alliberar-se de l'estrès diari o prendre més consciencia i control del seu benestar.

EXPLORACIÓ A LA PRÀCTICA DE MINDFULNESS

Des d'Explorem ajudem a les empreses a introduir pràctiques de Mindfulness a l'entorn de treball. Des de la realització de cursos i tallers, fins a la implementació de pràctiques diàries per tal de reforçar i implementar la cultura d'un entorn de treball Mindful.

MINDFULNESS A LA FEINA

(placeholder)

Àrea privada participants