ALTRES CURSOS I TALLERS D'EXPLOREM

MINDFULNESS

REVELA'T FORTA

REVELA'T SANA

Com aprenem a estar presents en l'imediatesa de cada moment a través del cos, la ment, les relacions i l'entorn. Des d'aquesta òpitica encarem els nostres tallers de Mindfulness.

Com aprenem a desenvolupar, per mantenir-nos constants en l'hàbit de la pràctica física, les capacitats i condicions físiques que milloren el nostre benestar.

Curs/programa pioner, l'embrió del Menjar Conscientment. De fet, la nova versió no tant sols és més actualitzada sinó fins i tot amplida!

LINIES DE DESENVOLUPAMENT

Les llinIes de desenvolupament és el que es coneix també per múltiples intel·ligencies. Així en aquest taller molt divertit i pràctic explorem com cultivar les diferents capacitats (moral, somàtica, interpersonal, espiritual, cognitiva, emocional) i aplicar-les conscientment en el nostre dia a dia.

Una vida amb

+ ENERGIA

Reduïnt els efectes nocius de l’estrès

Com ens afecta

l’ESTRÈS

L’organisme tendeix a buscar i mantenir una condició d’equilibri (Homeòstasis) del conjunt de sistemes interns.

L’estrès és la reacció a un o diversos estímuls que destorben el nostre equilibri físic i mental; però també social i laboral.

La nostra resposta a l’estrès està condicionada per qüestions genètiques, genere, cultura, així com experiències socials i la nostra pròpia experiència a l’estrès durant la vida.

El fet de no gestionar hàbilment els efectes de l'estrès -en múltiples nivells de l'organisme- fa disminuir la capacitat de disposar d'energia (de més energia) per allò que ens importa.

L'estrès més enllà de l'impacte físic incideix directament en la capacitat de raonar adequadament i en la presa de decisions. Decisions que a vegades són professionals i laborals, d'altres emocionals i socials i d'altres de comportaments i accions.Hi ha alguna manera de saber com gestiones l'estrès del teu dia? Es pot mesurar l'impacte que té en l’organisme l'estrès i com afecta la nostra salut, el benestar i el rendiment al llarg del dia, de la setmana i dels mesos?


La Resposta és sí.

L’indicador Biològic s’anomena HRV - la Variabilitat del Ritme

Cardíac.

Per obtenir aquest indicador només ens cal:


- Un receptor del ritme cardíac.

- Una aplicació específica al mòbil .

- Dos minuts al dia.


La informació és poder, ens pot ajudar a millorar.


Tenir aquesta informació és vital per dissenyar estratègies en múltiples nivells que t'ajudin a prevenir però també a intervenir en moments determinats per mantenir els efectes negatius de l'estrès sota control. Així com ser capaç d’utilitzar lliure de peatges les teves capacitats mentals, emocional i físiques per rendir al teu millor nivell.

•     Conèixer què és l'estrès, i determinar les causes principals d'estrès a la teva vida.

     •     Tenir informació diària de quina càrrega d'estrès pateixes (HRV).

     •     Aplicar un pla integral (cos, ment, emocions, esperit en persona, relacions i entorn) per reduir l'estrès (recuperació).

     •     Millorar la capacitat d'adaptació de l'organisme (entrenament).

     •     Desenvolupar les capacitats personals relacionades amb la gestió eficaç de l’estrès (millora).

RESULTATS DEL PROGRAMA

Fer una anàlisi i seguiment de l’HRV

Coneix quina és la teva càrrega d'estrès diària, setmanal i mensual., Així com la teva capacitat de resiliència. Estrès i resiliència, conjuntament amb el recull de les teves activitats diàries ens ajuden a visualitzar un mapa de l'impacte de l'estrès en el teu organisme.


Recuperació i Adaptació

 Pautar estratègies a múltiples nivells (físic, nutricional, emocional, personals i professionals) per ajudar-te a equilibrar la balança entre els efectes nocius de l'estrès i la teva capacitat de resiliència.


Canvis en la gestió de l'estrès:

Programa de Coaching per millorar les capacitats personals requerides per Incrementar la resiliència, la perspectiva positiva, així com la teva Energia.


Milloraràs el teu benestar i incrementaràs la satisfacció personal en la vida laboral i personal.

REDUEIX ELS EFECTES NOCIUS DE L'ESTRÈS EN 3 PASSOS