El coaching és una metodologia en la què hom participa que ajuda a afavorir els canvis desitjats en la pròpia vida.

Les sessions d'Integral coaching són converses obertes entre el coach i els clients en les què s'explora el topic del client. A travès d'aquestes exploracions i determinades practiques el client evoluciona/es transforma en la manera de veure, actuar i ser de tal manera que amplia el ventall de possibilitats per encarar el tòpic en qüestió.

L'Integral coaching normalment comporta participar en converses obertes, realitzar determinades practiques personalitzades i requereix la voluntat d'explorar-se a un mateix.

La feina/tasca del coach és ajudar a crear aquests moments en els què hom de forma espontànea veu la seva relació amb el seu tòpic des d'una òptica totalment nova i reveladora.  

Aleshores el coach ajuda a dibuixar i consolidar els passos que permetran l'emergencia de noves maneres d'actuar, de tal manera que la nova manera de veure també es tranforma amb una nova manera de ser en relació amb el tòpic.

De forma general el coaching canvia la forma de ser d'hom en relació amb el topic de tal manera que les opcions disponibles per solucionar el topic s'han incrementat i donen pas així a què noves oportuntiats puguin emergir.

El coaching és un procès compartit entre el coach i el client.

(placeholder)

Trencar amb hàbits molt consolidats que creus o observes que no donen suport al teu propòsit de vida.

A dissenyar, estructurar i implementar una manera de viure que abraci el conjunt de qui ets.

A desenvolupar "músculs" capacitats per adquirir com a propis nous hàbits i maneres de fer.

Ajudar-te a trobar el teu propòsit i a dur-lo a terme. Ajudar-te a viure alegrement, a gestionar les teves emocions i a estar preparat per gestionar l'estrès

A viure d'una manera en la qual l'expresses autènticament i et relaciones amb els altres i amb l'entorn (feina) d'una forma lliure, plena i rica

Aprofundir en el coneixement i el desenvolupament del conjunt de capacitats i intel·ligències (cognitiva, emocional, interpersonal, somàtica, moral, espiritual,..)


(placeholder)

ESCULL LA TEVA OPCIÓ

COACHING INTEGRAL

COACHING PER A NOVES MANERES DE SER

UN TASTET D'INTEGRAL COACHING: ARXIU DE PRÀCTIQUES DE VÍDEO

Què és el Coaching Integral?

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)